Sostenibilitat

Entenem la sostenibilitat en totes les seves dimensions i ens esforcem per millorar cada dia les nostres accions adreçades a impulsar el desenvolupament sostenible del nostre negoci.

ALFAMETAL

Sostenibilitat

Entenem la sostenibilitat en totes les seves dimensions i ens esforcem per millorar cada dia les nostres accions adreçades a impulsar el desenvolupament sostenible del nostre negoci.

Hem creat una política que integra els nostres compromisos amb els grups d’interès.

Incorporem a tots els nostres projectes aspectes relacionats amb la sostenibilitat.

Política RSC

El nostre compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

En el marc de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, Alfametal treballa directament sobre els ODS 12, 13 i 9 centrant el seu focus a l’ODS 12 de Producció i consum responsable i el 13 Acció pel clima i el 9, Indústria, innovació i infraestructura , encara que actuem directament en aquests ODS, per la seva relació transversal, influïm positivament en altres com el 7, 5 i 8.

Bona pràctica

CEPYME500

Sostenibilitat

Econòmica

El propòsit d’Alfametal és créixer de manera ferma i sostenible, oferint els nostres productes de qualitat i amb una gestió excel·lent.

Alfametal ha rebut diferents reconeixements deguts al ràpid creixement dels darrers anys. Gràcies al treball i esforç del nostre equip humà hem aconseguit posicionar-nos entre uns dels grups líders a Espanya a la indústria del reciclatge de metalls fèrrics i no fèrrics.

CEPYME
TRANSPARÈNCIA

La qualitat és un dels nostres requisits tant com a exigència als nostres proveïdors com a condició de venda als nostres clients. L’excel·lència a la nostra gestió es materialitza amb les nostres certificacions de qualitat i es demostra amb el creixement exponencial de l’empresa.

La nostra sucursal de les Canàries està certificada amb la ISO 9001.

Política Integrada Canàries
Política Integrada

Bona pràctica

logo-ronald copia

Sostenibilitat

Social

Estem convençuts que hem d’anar més enllà de la nostra contribució econòmica i per això treballem la nostra responsabilitat social aportant valor al nostre entorn més proper.

Destinem una part dels nostres beneficis a donar suport a la Fundació Ronald McDonald que proporciona assistència i allotjament a famílies amb nens hospitalitzats perquè puguin disposar d’un habitatge al costat dels hospitals on estan ingressats els fills/es. També apadrinem una part de la Sala Familiar que la Fundació ha obert recentment a l’Hospital Vall d’Hebron.

Canal de denúnciaVeure Codi Ètic

Bona pràctica

download
logoNeutrosCarbonoAlfametal

Sostenibilitat

Mediambiental

Alfametal es uno de los principales recuperadores industriales de materiales férricos y no férricos en España.

Alfametal és un dels principals recuperadors industrials de materials fèrrics i no fèrrics a Espanya.

La nostra funció és valoritzar els residus fèrrics i no fèrrics i que els nostres clients els introdueixin a les foses aconseguint impactar en la reducció d’emissions de CO2, la no explotació de recursos primaris i la minimització de l’impacte ambiental.

Alfametal contribueix a la sostenibilitat de certes activitats que requereixen la nostra tasca per poder beneficiar-se d’unes primeres matèries molt més competitives. El fet de recuperar els metalls i introduir-los de nou al mercat com a matèria primera implica que aquests es consideren un recurs molt valuós per a la indústria

Procés

Certificats

La nostra sucursal a les Canàries disposa de la ISO 14001, mostrant el nostre compliment de les normes mediambientals europees.

Certifiquem la qualitat i l’excel·lència complint els estàndards de la ISO:9001.

La nostra sucursal a les Canàries disposa ISO 450001, punt de referència en termes de Seguretat i Salut en el Treball.

Som membres la Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge, la principal associació del sector del reciclatge de residus, que defensa els interessos de les empreses gestores de residus als diferents àmbits econòmics, socials i ambientals.

Ecovadis ens ha qualificat amb la medalla de plata. La certificacióEcoVadis inclou una àmplia gamma de sistemes de gestió no financers que inclou els impactes en medi ambient, pràctiques laborals i drets humans, ètica i compres sostenibles.

Invertim en plaques fotovoltaiques per poder abastir les nostres plantes amb energies renovables.

Alfametal a la seva delegació de Calatayud, ha rebut el segell RSA 2022 que acredita l’empresa com a entitat amb compromís amb la responsabilitat social i mediambiental