De conformitat amb allò establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) i la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter personal, l’empresa Responsable indicada a la política de privadesa informa els usuaris que ha procedit a crear un perfil a la Xarxa Social LinkedIn, amb la finalitat principal de publicitar les seves ofertes de feina i llocs de treball, així com els seus activitats i esdeveniments.

L’usuari que disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per la Responsable mostra així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per a la visualització de aquelles dades personals publicades al seu perfil. L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir-ne la privadesa.

Per facilitar el coneixement a l’usuari, indiquem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

 

Així mateix, qualsevol persona té dret a accedir, rectificar, limitar, oposar-se, portar i suprimir les seves dades. Trobareu més informació sobre aquests drets i com exercir-los a la política de privadesa d’aquesta mateixa web.

La Responsable, a través del seu perfil a l’esmentada xarxa social, realitzaran les actuacions següents:

  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social, sobretot en cas de contacte per part de l’usuari o inscripció a una de les nostres ofertes laborals.
  • Accés a la informació pública del perfil de l’usuari.
  • Actualitzacions de l’estat i realització de publicacions a la pàgina de la Responsable, que podreu aparèixer al perfil de l’usuari.

La Responsable hi té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap sistema de tractament.

L’usuari sempre pot controlar les connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privadesa.