GESTIÓ INTEGRAL

DE RESIDUS
FÈRRICS I NO FÈRRICS

Alfametal

Empresa líder en el
reciclatge de metalls a Espanya

Som un grup industrial dedicat a la gestió, processament i valorització de residus metàl·lics fèrrics i no fèrrics que va iniciar la seva activitat el 2014 que disposa de 8 plantes.

Comptem amb infraestructures productives i magatzems equipats amb tecnologia d’alt nivell distribuïts per tot el territori peninsular i les Illes Canàries i estem altament orientats al servei tant de recuperació com de distribució de materials secundaris fèrrics i no fèrrics.

D’altra banda, les nostres plantes productives estan especialitzades en el processament de vehicles fora d’ús (VFU), motors elèctrics i residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Nosaltres
La nostra contribució a la recuperació de metalls i la seva valorització ens fan referents al sector.

Disposem de 8 plantes operacionals, un extens parc de maquinària, professionals altament qualificats, i una xarxa de col·laboració amb les principals empreses de la cadena de gestió de residus a tot Espanya permeten a Alfametal oferir una àmplia gamma de servei des de la recollida del material, la valoració del producte i el seu lliurament a client final.

Veure més materials
Aluminio

Alumini

cobre

Coure

Ferro i acer

Localitzacions

La nostra extensa xarxa nacional ens permet oferir un servei altament especialitzat tant en el procés de recuperació de metalls com en el posterior tractament i comercialització.

On som

Sostenibilitat

Alfametal treballa per integrar la sostenibilitat a la seva activitat. L’excel·lència en la gestió econòmica, social i mediambiental és el nostre objectiu.

Sostenibilitat