Innovació

Innovació i millora

Alfametal ha crescut exponencialment des de la seva creació el 2014. El nostre creixement només ha estat possible gràcies a la seva capacitat d’implementar tecnologia, la millora i la digitalització de processos i la innovació industrial.

A Alfametal som exigents per millorar dia a dia a través de R+D els sistemes de reciclatge. El nostre enfocament avançat permet recuperar al màxim els materials que ens arriben dels nostres proveïdors obtenint una gran varietat de metalls.

Gran part dels nostres esforços es focalitzen a optimitzar els processos de recuperació i tractament dels residus per poder recuperar la major quantitat de matèria primera que es vendrà novament per introduir-se en nous processos productius i aconseguir així minimitzar l’impacte ambiental de la producció de metalls.

Maquinària pròpia

Desenvolupem la nostra pròpia maquinària per poder optimitzar el procés de gestió i valorització de residus fèrrics i no fèrrics. En concret a les nostres plantes de fragmentació, selecció i refinació de metalls, VFU, RAEE i motors elèctrics.

Nous processos productius

Innovem i invertim a les nostres seus per desenvolupar nous processos productius més respectuosos amb el medi ambient i que millorin l'eficiència operativa de la recuperació dels metalls que arriben les nostres seus.

Veure projectes

Projectes d’inversió a PIMES
Veure projecte
«Una manera de fer Europa»
Veure projecte
Modernització i Diversificació del Sector Industrial
Veure projecte
Alfametal PYME 2020
Veure projecte

Tecnologies eficients

A Alfametal fem ús de tecnologies eficients que ens permetem millorar la nostra productivitat tant incrementant el nivell de separació dels diversos materials com la taxa de recuperació i fracció netes dels metalls fèrrics