Nosaltres

Experts en recuperació i valoració de metalls, vehicles fora d’ús (VFU), motors elèctrics i RAEE

NOSALTRES

Recuperació i valorització de metalls

Alfametal és un dels principals recuperadors industrials de materials fèrrics i no fèrrics a Espanya. Repartides per tota la geografia Espanyola, les plantes estan especialitzades per tipologia de metalls i processos productius. A través dels processos de fragmentació, selecció i refinació de metalls, VFU, RAEE i motors elèctrics contribuïm activament a l’economia circular i a la sostenibilitat.
ferricos

Metalls fèrrics

no-ferricos

Metalls no fèrrics

vfu

VFU

raee

RAEE

Anar a RAEE

MISIÓN, VISIÓN Y VALORES

Missió

La missió d’Alfametal és la de gestionar i valoritzar els residus fèrrics i no fèrrics per convertir-los en noves matèries primeres, a través de la seva recuperació, transport, emmagatzematge, selecció i comercialització al mercat secundari de metalls.

Alfametal coordina aquesta cadena de valor amb professionalitat, competitivitat i ofereix la màxima qualitat de servei i dels seus materials

Visió

Ser un referent nacional i internacional al sector de la recuperació de metalls contribuint al creixement del sector i fomentant la preservació del medi ambient.

VALORS

valors Alfametal_compe

Professionalitat

Oferir un servei professional amb l’objectiu de tenir relacions justes, estables i duradores per obtenir la màxima satisfacció dels grups d’interès.
valors Alfametal_sostenibilidad

Sostenibilitat

La recuperació de metalls és l’activitat econòmica de l’empresa. Alfametal aplica criteris de sostenibilitat en totes les dimensions amb l’objectiu de fomentar el manteniment del nostre entorn econòmic, social i mediambiental. Per això, ens comprometem amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU.
Coneix més
valors Alfametal_profesionalidad1

Competitivitat

Oferir preus competitius d’acord amb la qualitat dels materials comercialitzats i les condicions del mercat. Alfametal vol fer créixer els seus clients i proveïdors establint relacions justes i a llarg termini.

PROCÉS

Procés productiu

La nostra activitat de per si mateix ja contribueix al medi ambient. Ens dediquem al reciclatge de metalls i som capaços d’incidir de manera molt eficient a l’economia circular del sector. Els metalls que recuperem s’han de recollir, ser classificats i ser valoritzats per introduir-los de nou al mercat secundari de metalls. En alguns casos, també passen per un procés industrial per poder separar-los (com als vehicles fora d’ús).

Els productes tenen una vida útil i un cop finalitzada la seva funció, entra en joc el sector de la recuperació de metalls que recull, agrupa i valoritza els materials fèrrics i no fèrrics.

num-1

Residus fèrrics i no fèrrics

Els vehicles fora d’ús, els productes electrònics, les mermes dels processos industrials, els desballestament d’edificis, els punts de reciclatge entre altres, generen residus metàl·lics.

Alfametal els recull per portar-los a les plantes productives de classificació per a la seva valorització.

num-2

Anàlisi i classificació

Un cop analitzades i classificades correctament al magatzem s’introdueixen en els processos productius que permetin obtenir el màxim rendiment del residu.
num-3

Processos productius

Se separen els materials a través de diferents processos prèvia fragmentació, trituració, separació per fracció magnètic o per densitat…

Utilitzem les darreres tecnologies en tots els nostres processos.

num-4

Metalls fèrrics i no fèrrics

El residu ja ha esdevingut una matèria primera apta per ser reciclada dins d’un nou procés productiu.
num-5

Indústria, fundicions

El material es comercialitza a diverses indústries que recuperen els metalls i els converteixen en nous productes o materials.

Coneix les nostres seus

Localitzacions